HeavenGuild

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

• Posteaza un subiect nou

cerere allianta

Impartiti

D3n1s
Vizitator

default cerere allianta

Mesaj  D3n1s la data de 4/12/2011, 15:43

sal as avea o propunere dak doriti sa veniti in alianta bleh vreau sa fac o ally unita,buna pentru cs si stiu ca guildu heaven e unit am si fost aici si as vrea sa veniti in alianta astept raspunsu vostru bleh

Guildele din Ally:
Se7eN gm ally
SeVeN
-Hystory-
Regal

dak e nevoie va fac si niste printuri cu playerii din fiecare guilda bleh

TheBestBK:gm Se7eN

Venin

Data de inscriere: 25/11/2009
Localizare: Timisoara

default Re: cerere allianta

Mesaj  Venin la data de 4/12/2011, 16:00

Eu cred ca esti un gm bun de guild si ca poti fi unu si mai bun de ally.
Problema e ca eu personal nu sunt dispus sa renunt la nici o guilda din alianta pe care o am momentan, asadar votul meu va fi contra.
Totusi daca majoritatea colegilor mei vor fi de alta parere, li se va respecta decizia.

YonutzD

Localizare: pe aici pe undeva

Mesaj  YonutzD la data de 4/12/2011, 18:23

si eu sunt contra. deja avem un ally format si am trecut de prea multe ori prin destramari aiurea de ally doar ca sa mergem undeva si sa fim lasati balta. oricum, iti urez succes la cs cheers

NATASHA_

Data de inscriere: 29/06/2010
Varsta: 25

Mesaj  NATASHA_ la data de 4/12/2011, 18:30

eu unu nu sunt de acord
sunt multi nesimtiti
sa n uitam duelurile la holderi , pk ul primit de la denis (mie mi-a dat ) la invazie.. si il puteam posta ptr pk
dar asa ca ne stim de o db si ceva
singura persoana de treaba de acolo a ramas laura.. restu.. v-ati schimbat odata cu vremea..

e pacat sa renuntam avemally frumoasa cu blue si grifin si chiar.. in timp putem merge noi la cs

p.s. dan here

thora
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 24/11/2009
Varsta: 32
Localizare: Dracula's country

Mesaj  thora la data de 4/12/2011, 23:10

Din pacate avem o alianta deja si as dori sa ne-o mentinem asa cum e, a durat mai mult ca la altii casnicia bleh ...in afara de asta cu History (sau mai bine zis vreo 2 membrii de acolo) nu prea as vrea sa mai avem ally deci cu parere de rau zic nu, insa multumim din suflet pentru cerere si efortul depus.

.....................................
If ever two were one....those two are we...

Raptor_Dl

Data de inscriere: 05/12/2010
Varsta: 22
Localizare: Satu Mare

Mesaj  Raptor_Dl la data de 5/12/2011, 01:42

Din pacate eu nu prea stiu jucatori din alte guilde /aliante dar pana acuma alianta asta a fost foarte ok cum au zis si restu colegilor de guilda si mai bine o alianta putin mai slaba dar stabila decat sa schimba in fiecare saptamana si din cate am obs nici unde nu e ca si in heaven. Spor si sa ne vedem cu bine la C.S.

AnaMaria

Data de inscriere: 25/09/2011
Localizare: Unde omul (se) mulţumeşte, acolo raiul îl găseşte.

Mesaj  AnaMaria la data de 5/12/2011, 11:12

Eu sunt PRO!
Oricine merita o sansa si o alianta cu Heaven-ul, cum a avut loc Soare in aly, presupun ca si ei au loc.
Asta exclusiv pentru Dan si Laura.
Pk-uri au mai fost, jigniri, au mai fost. Suntem jucatori si toti ne urmarim scopul, acesta nu trebuie sa umbreasca in crearea unei aliante de bun simt si cu oameni maturi.

Acesta e parerea mea.

Daca este loc in alianta Heaven, eu cred ca ar trebui sa il ocupe Se7eN-ul. O zi buna.

Nu mai zic deGuilda Regal, GM cu bun simt, jucatori la locul lor.

Si hai sa lasam efectu de turma, motive ca: pk-ul, jignirile, uneori trebuie lasate la o parte. Rolling Eyes

Totusi, eu as fi curioasa de jucatorii din Guilda/alianta voastra. Chiar daca colegii mei au dat "Contra". <_<

Raptor_Dl a scris:Din pacate eu nu prea stiu jucatori din alte guilde /aliante dar pana acuma alianta asta a fost foarte ok cum au zis si restu colegilor de guilda si mai bine o alianta putin mai slaba dar stabila decat sa schimba in fiecare saptamana si din cate am obs nici unde nu e ca si in heaven. Spor si sa ne vedem cu bine la C.S.

Ce C.S? Vreau duel iar cu tine!! love

P.S Poate va razganditi daca e loc.(Nici nu stiu cate Guilde sunt in alianta Heaven) Smile)) >Smile love
Ingerasi rai <_< >bleh kiss

Raptor_Dl

Data de inscriere: 05/12/2010
Varsta: 22
Localizare: Satu Mare

Mesaj  Raptor_Dl la data de 5/12/2011, 13:23

AnaMaria a scris:

Daca vrei desigur ne duelam .
C.S. = Castle Siege

Venin

Mesaj  Venin la data de 5/12/2011, 13:52

AnaMaria a scris:Eu sunt PRO!
Oricine merita o sansa si o alianta cu Heaven-ul, cum a avut loc Soare in aly, presupun ca si ei au loc.
Asta exclusiv pentru Dan si Laura.
Pk-uri au mai fost, jigniri, au mai fost. Suntem jucatori si toti ne urmarim scopul, acesta nu trebuie sa umbreasca in crearea unei aliante de bun simt si cu oameni maturi.

Acesta e parerea mea.

Daca este loc in alianta Heaven, eu cred ca ar trebui sa il ocupe Se7eN-ul. O zi buna.

Nu mai zic deGuilda Regal, GM cu bun simt, jucatori la locul lor.

Si hai sa lasam efectu de turma, motive ca: pk-ul, jignirile, uneori trebuie lasate la o parte. Rolling Eyes

Totusi, eu as fi curioasa de jucatorii din Guilda/alianta voastra. Chiar daca colegii mei au dat "Contra". <_<

P.S Poate va razganditi daca e loc.(Nici nu stiu cate Guilde sunt in alianta Heaven) Smile)) >Smile love
Ingerasi rai <_< >bleh kiss

Problema nu s-a pus ca nu au loc ei la noi, ei vor doar heaven la ei ceea ce ar insemna sa renunt la alianta curenta. Fi mai atenta si citeste si ce zic colegii tai happy

Venin

Mesaj  Venin la data de 12/1/2012, 20:41

closed
  • Posteaza un subiect nou

Acum este: 20/5/2012, 19:26