HeavenGuild

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

• Posteaza un subiect nou

Revenire Anohoolic+Ana

Impartiti

beckss

Data de inscriere: 29/05/2010
Varsta: 22
Localizare: Romania, Hunedoara, Deva

default Revenire Anohoolic+Ana

Mesaj  beckss la data de 14/12/2011, 14:40

Buna, dupa cum stiti, nu stiti..pe o perioada nedeterminata de cel putin 1 luna voi juca eu pe aceste 2 caractere si daca tot o fac..vreau sa fie in Heaven..Nu in Scarlet..Nu in HH..Nu in Hustle. Aici au crescut..aici sunt eu...aici le e locul.
Astept Voturile voastre pro/contra cu si fara explicati.

-Puf-

Data de inscriere: 25/11/2009

default Re: Revenire Anohoolic+Ana

Mesaj  -Puf- la data de 14/12/2011, 18:30

Eu sunt de acord atat timp cat joci tu pe ele. In acest timp daca ai sa doresti ai putea sa mai ajuti ca holder si ca elf daca situatia se iveste. Dar tin sa precizez ca numai in cazul in care joci tu. Nu mi-a placut ce a facut ana catusi de putin chiar daca i-am dat pro tura trecuta. Atat am avut de spus !

thora
Moderator
Moderator

Data de inscriere: 24/11/2009
Varsta: 32
Localizare: Dracula's country

Mesaj  thora la data de 15/12/2011, 21:15

Ok

.....................................
If ever two were one....those two are we...

powermix

Data de inscriere: 07/03/2011
Varsta: 21
Localizare: stiu eu !

Mesaj  powermix la data de 15/12/2011, 22:21

ok din partea mea

NATASHA_

Data de inscriere: 29/06/2010
Varsta: 25
Localizare: Timisoara

Mesaj  NATASHA_ la data de 16/12/2011, 15:26

beckss a scris:Buna, dupa cum stiti, nu stiti..pe o perioada nedeterminata de cel putin 1 luna voi juca eu pe aceste 2 caractere si daca tot o fac..vreau sa fie in Heaven..Nu in Scarlet..Nu in HH..Nu in Hustle. Aici au crescut..aici sunt eu...aici le e locul.
Astept Voturile voastre pro/contra cu si fara explicati.

dupa cum ai spus si u la "cazul" Aka.. "prin el s-a dat un ex ca nu se accepta limbaj in guilda" ar fi ok ca sa se mentina exemplul nu sa se incalce..deja a iesit de multe ori din g..si..daca joci u,doar u pe ele.. poti juca si din afara guildei..sa ajuti guilda..

+1 contra si de la cristina (p.s. dan a scris..ca tsu inca nu mi-a activat contul...)

YonutzD

Localizare: pe aici pe undeva

Mesaj  YonutzD la data de 17/12/2011, 11:06

din partea mea pro. eu personal am pus in balanta tot ce a facut bun/rau si concluzia mea e ca merita o sansa.

Dracushoru
GM Diavolii
GM Diavolii

Data de inscriere: 16/12/2011

Mesaj  Dracushoru la data de 17/12/2011, 11:43

YonutzD a scris:din partea mea pro. eu personal am pus in balanta tot ce a facut bun/rau si concluzia mea e ca merita o sansa.

a mai avut inca 4 pana acum Smile)

YonutzD

Localizare: pe aici pe undeva

Mesaj  YonutzD la data de 17/12/2011, 13:34

stiu,dar ia intreaba cate sanse a avut andrei, sau de cate ori a iesit aka din guild, si alte si alte cazuri. eu mi-am spus parerea pentru asa comunicam noi din guild. Stiu ca e o fire mai dificila,dar asta nu inseamna ca nu a facut si lucruri bune.

beckss

Data de inscriere: 29/05/2010
Varsta: 22
Localizare: Romania, Hunedoara, Deva

Mesaj  beckss la data de 17/12/2011, 15:07

Fiecare Trebuie sa isi exprime parerea lui personala, nimeni nu va arata cu degetul si nici nu va judeca aceste exprimari libere. Nu vreau ca anume playeri sa faca acel efect de "turma" si sa zica pro sau contra doar ca asa au zis si restu nu pentru ca asa simt ei.

AnaMaria

Data de inscriere: 25/09/2011
Localizare: Unde omul (se) mulţumeşte, acolo raiul îl găseşte.

Mesaj  AnaMaria la data de 17/12/2011, 15:54

Multumesc Cipri.

Da, am avut N sanse, nu contest nimic, nu contest ca comportamentul meu a lasat de dorit in unele cazuri, nu contest ca n-am zis sau n-am facut sau n-am zis.
Am sa va spun pe scurt ce s-a intamplat si de ce am rabufnit. Din pricina unor probleme personale, inmormantare, santatatea mea si alte motive genul acesta, m-am retras, stateam mai mult afk, cand esti incolti din toate partile, ai impresia ca tot din jurul te ataca, toti si toate sunt impotriva ta (asa mi s-a intamplat mie).
Deaceea am reactionat in halul acela (spre rusinea mea). Ce vreau eu sa spun, este faptul ca, poate candva am sa decid sa intru sa va salut, sa vad ce mai faceti, nu vreau sa fie probleme de genu acesta (Si sa consteintizati ca e posibil sa mai intru si eu pe conturi)
Stiu, stiu dragi mei, viata reala, nu ar trebui sa afecteze viata de joc si invers, uitati ca eu nu m-am putut controla nici intr-un sens. Dezamagitor dar acesta este adevarul. Nu spun ca pe viitor am sa ma schimb, n-am sa promit marea si sarea, nu imi sta in caracter si in principiile mele.
In ziua in care anohoolic a fost intr-o guilda straina, nu eram eu la calculator, Vasi a intrat si a vazut ambele caractere faar guild, el fiind prieten cu klingon vorbeau in privat, la un momendat, i-a intrat odysey in prv si l-a rugat sa bage caracterele mele in acea guilda, el crezand ca am iesit din Heaven voit, a actionat Guild. (Eu nu pot sa ii spun la Vasi, "vezi Vasi ca m-am certat cu X sau Y" si am fost exclusa pe 5 zile), fiindca nu il priveste. (Inca se bucura ca m-am lasat definitiv de joc pe o perioada nedeterminata). Cand am intrat eu la pc, asta a fost cam pe la 00:00/ 01:00, am vazut caracterele in SeVeN, am dat X fara discutii sau fara macar un saltu. (spre rusinea mea, totusi imi erau amici si imi sunt amici) de atunci si pana acum, nu am mai jucat si nici n-am sa mai joc pana nu ma linistesc si imi rezolv problemele. Nu vreau ca nici unu din voi (fie ca ma placeti, fie ca nu) sa fiti deranjati de comportamentul meu sau limbajul meu.
La Alex i-am spus ca am fost eu pe caractere, doar ca sa evit viitor scandal, asa sunt eu, iau tot pe mine,chiar daca nu sunt eu vinovata. Atunci nici nu mai am vrut sa aud de Mu sau alt joc de genul acesta.
Pot discuta si calm si respectos.. dar cam sunt rapusa.

V-am dat aceste detalii, nu fiindca mi s-a impus sa le dau, fiindca am considerat ca meritati o explicatie logica pentru comportamentul meu. Imi cer scuze si acum, cum am facut-o si in joc, fata de Tsu si de restul care au participat la acea discutie.

Va multumesc, eu am sa plec la tara pentru cateva zile, nu stiu ce masa mai trebuie sa ii faca la nepotica mea, Dumezeu sa o ierte.

rip cry2

-Puf-

Mesaj  -Puf- la data de 17/12/2011, 19:02

AnaMaria a scris:Multumesc Cipri.

Da, am avut N sanse, nu contest nimic, nu contest ca comportamentul meu a lasat de dorit in unele cazuri, nu contest ca n-am zis sau n-am facut sau n-am zis.
Am sa va spun pe scurt ce s-a intamplat si de ce am rabufnit. Din pricina unor probleme personale, inmormantare, santatatea mea si alte motive genul acesta, m-am retras, stateam mai mult afk, cand esti incolti din toate partile, ai impresia ca tot din jurul te ataca, toti si toate sunt impotriva ta (asa mi s-a intamplat mie).
Deaceea am reactionat in halul acela (spre rusinea mea). Ce vreau eu sa spun, este faptul ca, poate candva am sa decid sa intru sa va salut, sa vad ce mai faceti, nu vreau sa fie probleme de genu acesta (Si sa consteintizati ca e posibil sa mai intru si eu pe conturi)
Stiu, stiu dragi mei, viata reala, nu ar trebui sa afecteze viata de joc si invers, uitati ca eu nu m-am putut controla nici intr-un sens. Dezamagitor dar acesta este adevarul. Nu spun ca pe viitor am sa ma schimb, n-am sa promit marea si sarea, nu imi sta in caracter si in principiile mele.
In ziua in care anohoolic a fost intr-o guilda straina, nu eram eu la calculator, Vasi a intrat si a vazut ambele caractere faar guild, el fiind prieten cu klingon vorbeau in privat, la un momendat, i-a intrat odysey in prv si l-a rugat sa bage caracterele mele in acea guilda, el crezand ca am iesit din Heaven voit, a actionat Guild. (Eu nu pot sa ii spun la Vasi, "vezi Vasi ca m-am certat cu X sau Y" si am fost exclusa pe 5 zile), fiindca nu il priveste. (Inca se bucura ca m-am lasat definitiv de joc pe o perioada nedeterminata). Cand am intrat eu la pc, asta a fost cam pe la 00:00/ 01:00, am vazut caracterele in SeVeN, am dat X fara discutii sau fara macar un saltu. (spre rusinea mea, totusi imi erau amici si imi sunt amici) de atunci si pana acum, nu am mai jucat si nici n-am sa mai joc pana nu ma linistesc si imi rezolv problemele. Nu vreau ca nici unu din voi (fie ca ma placeti, fie ca nu) sa fiti deranjati de comportamentul meu sau limbajul meu.
La Alex i-am spus ca am fost eu pe caractere, doar ca sa evit viitor scandal, asa sunt eu, iau tot pe mine,chiar daca nu sunt eu vinovata. Atunci nici nu mai am vrut sa aud de Mu sau alt joc de genul acesta.
Pot discuta si calm si respectos.. dar cam sunt rapusa.

V-am dat aceste detalii, nu fiindca mi s-a impus sa le dau, fiindca am considerat ca meritati o explicatie logica pentru comportamentul meu. Imi cer scuze si acum, cum am facut-o si in joc, fata de Tsu si de restul care au participat la acea discutie.

Va multumesc, eu am sa plec la tara pentru cateva zile, nu stiu ce masa mai trebuie sa ii faca la nepotica mea, Dumezeu sa o ierte.

rip cry2

Condoleantele mele sincere Ana !

Venin

Localizare: Timisoara

Mesaj  Venin la data de 12/1/2012, 20:40

pana cand isi va reveni complet ramane asa cum e momentan.
vom vorbii despre o eventuala revenire atunci cand va fi cazul.
closed
  • Posteaza un subiect nou

Acum este: 20/5/2012, 19:26