Salut ma numesc Vali
nick mu Jardel - oldGard - s0are007
Joc de ceva vreme pe linkmania.. am mai avut noi ally pe db trecut.. nu a iesit prea bine:))) a trecut un an lumea se mai schimba alea alea..
Doresc sa fac ally cu voi deoarce caut un ally stabil.. am mai avut cu SOUTH si AFK si m-au dezamagit si din punct de vedere a activitati cat si din punct de vedere al seriozitati.
Guilda mea nu are multe persoane rr-ite insa sunt active ; dorinici de "munca "
Momentan nu sunt toti intrati.. dar ca asta este majoritatea
oldGard
EdgeKeeper
stefanless
macell
MelisaSM
cutZu (A.M)
Salbatica
ExXstasyBK
BULLTONGUE
Ciumpalacu
Playboy
camban
rikimaru
Robytza
Samael
BMW_TURBO
iLuna
Overdoze
MagicSM (BM)
Jardel (BM)
Elful>X<
_OK_SM
F1RST
SweetiePie
Mirana
Ar fi bine in caz ca.. sunteti de acord.. sa ne miscam repede deoarce se apropie week end-ul
va multumesc sa aveti o zi cat mai frumoasa alaturi de persoanele dragi .. si nu uitati... iubiti-l pe soare
)
nick mu Jardel - oldGard - s0are007Joc de ceva vreme pe linkmania.. am mai avut noi ally pe db trecut.. nu a iesit prea bine:))) a trecut un an lumea se mai schimba alea alea..
Doresc sa fac ally cu voi deoarce caut un ally stabil.. am mai avut cu SOUTH si AFK si m-au dezamagit si din punct de vedere a activitati cat si din punct de vedere al seriozitati.
Guilda mea nu are multe persoane rr-ite insa sunt active ; dorinici de "munca "
Momentan nu sunt toti intrati.. dar ca asta este majoritatea
oldGard
EdgeKeeper
stefanless
macell
MelisaSM
cutZu (A.M)
Salbatica
ExXstasyBK
BULLTONGUE
Ciumpalacu
Playboy
camban
rikimaru
Robytza
Samael
BMW_TURBO
iLuna
Overdoze
MagicSM (BM)
Jardel (BM)
Elful>X<
_OK_SM
F1RST
SweetiePie
Mirana
Ar fi bine in caz ca.. sunteti de acord.. sa ne miscam repede deoarce se apropie week end-ul
va multumesc sa aveti o zi cat mai frumoasa alaturi de persoanele dragi .. si nu uitati... iubiti-l pe soare

(pot spune ca il cunosc destul de bine dupa aproape 3ani pe link)lui i se potriveste bine proverbul"branza buna in burduf de caine"