Nume/prenume in real life:catargiu ionut cristian
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm):TuninBoy/TuninBK
Varsta/data nasterii:19
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:viata mea e cam rebela:)) imi place distractia,bautura,jocurile,sa stau pe pc...sa ma distrez cu prietenii in general!
Guilds in care ati mai fost:SOUTH Angelik
Motivul "plecarii" (daca exista):motive personale
De cand jucati Mu pe LinkMania:din 2004
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):pk pe spot,si macro(vanat)
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional) pe mu 24 din 24 ...
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional):am prieteni aici si nu am de ce intra in alta guilda(tin sa mentionez ca de 2 saptamani aproape...cresc numai cu heaven)
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):cu orice pot...si cum pot!
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) :Anairda Bozgo becks(cunosc multi din guilda)
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm):TuninBoy/TuninBK
Varsta/data nasterii:19
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:viata mea e cam rebela:)) imi place distractia,bautura,jocurile,sa stau pe pc...sa ma distrez cu prietenii in general!
Guilds in care ati mai fost:SOUTH Angelik
Motivul "plecarii" (daca exista):motive personale
De cand jucati Mu pe LinkMania:din 2004
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):pk pe spot,si macro(vanat)
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional) pe mu 24 din 24 ...
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional):am prieteni aici si nu am de ce intra in alta guilda(tin sa mentionez ca de 2 saptamani aproape...cresc numai cu heaven)
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):cu orice pot...si cum pot!
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) :Anairda Bozgo becks(cunosc multi din guilda)

mi-a dat de 3 ori pana s-a facut Phono