Nume/prenume in real life: Trascu Alexandru
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): Anian[DL]
Varsta/data nasterii: 26 ani pe 7 martie 86
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi: joc munk si plimbari
Guilds in care ati mai fost: Heaven ?
Motivul "plecarii" (daca exista): bishtenem
)
De cand jucati Mu pe LinkMania: nu mai stiu
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu exista !
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional)
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional): doresc sa reintru ... aici am amintiri
si "cunostinte"
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala): sa fi om e lucru mare
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) : aici nu zic ... vreau sa ii vad daca ma mai vor inapoi
EDIT : doresc sa reintre si Cuttie ... cine stie cunoaste (prietena mea) .
Na ca am facut`o si pe asta din nou
) amintiri , pfff
Ms frumos si sper sa ne intalnim iar !
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): Anian[DL]
Varsta/data nasterii: 26 ani pe 7 martie 86
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi: joc munk si plimbari
Guilds in care ati mai fost: Heaven ?
Motivul "plecarii" (daca exista): bishtenem
De cand jucati Mu pe LinkMania: nu mai stiu
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu exista !
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional)
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional): doresc sa reintru ... aici am amintiri
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala): sa fi om e lucru mare
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) : aici nu zic ... vreau sa ii vad daca ma mai vor inapoi
EDIT : doresc sa reintre si Cuttie ... cine stie cunoaste (prietena mea) .
Na ca am facut`o si pe asta din nou
Ms frumos si sper sa ne intalnim iar !

ma simt ca la inceputurile mele aici ... dor de viatza